Blogpost

Einde weTickets


Helaas moet ik melden dat er een einde aan weTickets komt. Door corona zijn uiteraard alle evenementen geannuleerd en er is bijna niets meer mogelijk geweest om te organiseren. Jullie als organisatoren zijn daardoor natuurlijk heel erg hard geraakt.

Zelf ben ik (waarschijnlijk net zoals jullie) opzoek gegaan naar alternative inkomsten, dat is mij gelukkig gelukt. Het betekend helaas wel dat hierdoor ik weTickets niet meer draaiende kan houden. weTickets heeft veel aandacht nodig en het is helaas niet te combineren.

Stopt weTicket per direct?
Nee. We willen zorgen dat jullie de tijd hebben om over te stappen. Huidige evenementen zullen nog wel even doorlopen, mocht het mogelijk zijn over te stappen is dit natuurlijk wel aan te raden. Mocht u een evenement hebben verschoven door Corona zullen we er voor zorgen dat de ingangscontrole bijvoorbeeld nog kan worden uitgevoerd, alleen is het ook bij dit echt aan te raden alvast over te stappen naar een nieuwe ticket provider.

Nieuwe evenementen aanmaken zal alleen niet meer mogelijk zijn.

Dus mocht u nog een evenementen in de toekomst hebben zal deze gewoon door blijven lopen, ook voor de ingangscontrole zullen we nog zorgen indien nodig.

Uiteraard is het wel gewenst zo snel mogelijk over te stappen naar een andere ticket provider, ik zal hier uiteraard zo veel mogelijk bij assisteren.

Verkoop van data / weTickets
Er zal niets worden verkocht of worden weggegeven. Hier is geen discussie over mogelijk. U kunt natuurlijk uw eigen gegevens wel exporteren via het systeem van weTickets.

Alternatieven
Mocht u bijvoorbeeld hardloop evenementen geven zou ik aanraden om in contact te komen met Epic In De Running, ze kunnen het volledige pakket aanbieden of enkel de ticket verkoop die is gefocust op zulke evenementen.

Website: https://www.epicinderunning.nl/

Mocht u ‘feest’ evenementen geven dan zou ik aanraden in contact te komen met het gelijknamig weticket.nl (hebben voor de rest geen relatie met weTickets), het enige waar ze op dit moment nog mee bezig zijn is de hardware scanners, maar ze hopen hier verder mee te komen dit jaar.

Website: https://www.weticket.nl/

Kort samengevat
weTickets stopt, mocht u nog een in de toekomst een evenement hebben willen we de ingangscontrole nog mogelijk maken. Het is niet meer mogelijk nieuwe evenementen aan te maken.Gebruik weTickets helemaal vrijblijvend, u heeft binnen 2 minuten een fantastische e-ticketshop. Probeer het nu!

Registreer nu gratis!