Blogpost

Gecombineerde e-tickets, snelheid, keine bugfixes


Nieuw toegevoegd bij weTickets is deze het ‘gecombineerde’ e-ticket, dit betekend dat je een e-ticket die andere e-tickets combineerd. Zo kunt u bijvoorbeeld 2 verschillende e-tickets (vanuit dezelfde shop) combineren en daar een combinatie prijs aan geven. Daarnaast is de fee ook lager, namelijk € 0,75 per e-ticket in het gecombineerd e-ticket.

Snelheid
Door een kleine aanpassing in het script is de snelheid van de e-ticketshop verhoogd, voornamelijk als u kortingscode’s en/of extra producten aanbood via uw webshop. De e-ticketshop van Feyenoord (http://wetickets.nl/shop/870/feyenoord-foundation-funrun-2016.html) is van 1,8 seconden laadtijd naar +/- 0,24 seconden gegaan, dat is echt een hele verbetering!

Kleine bugfixes
Er zat een kleine fout in het weergeven (of juist niet) van de extra invulvelden, deze werden eigenlijk altijd weergegeven terwijl er was aangegeven dat dit niet moest. Nu werkt dit normaal naar behoren.Gebruik weTickets helemaal vrijblijvend, u heeft binnen 2 minuten een fantastische e-ticketshop. Probeer het nu!

Registreer nu gratis!